Shopping cart

Prelucrarea datelor cu caracter personal

INSIDE TECHNOLOGIES ("Pikant24") este inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub numarul 25486.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Pikant24 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Scopul colectarii datelor este informarea utilizatorilor si clientilor privind situatia contului lor de pe Pikant24, informarea utilizatorilor si clientilor privind evolutia si starea comenzilor,expedierea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor tale in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declari ca accepti neconditionat ca datele tale personale sa fie incluse in baza de date a Pikant24, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub numarul 25486 si iti dai acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Pikant24 si colaboratori (ex. companii de posta si curierat, agentii de publicitate si marketing, procesatori de plati online, etc.) pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Pikant24 si colaboratori de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea acestor Termeni si Conditii ai luat la cunostinta faptul ca iti sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a te adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor tale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, ai dreptul de a te opune prelucrarii datelor tale personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise prin formularul de contact de pe Pikant24 sau expediate pe adresa Inside Technologies Srl, Str. Bariera Valcii 243a, Craiova, iti poti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.
- o data pe an, sa ti se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa te opui prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara;
- sa intervii asupra datelor transmise;

Astfel, Pikant24 poate notifica utilizatorii si clientii privind ofertele curente prin newsletterul ocazional, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Pikant24 nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator sau client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Pikant24 poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.


De asemenea, Pikant24 poate furniza datele tale cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre.